Doe mee!

Goed voor elkaar!

Kan uw initiatief, project of goede doel ook een financiële bijdrage gebruiken? Meld uw project dan aan voor de Goed voor Elkaar-prijs en maak kans op een donatie van Stichting voor Elkaar.

Heeft u de voorwaarden al gelezen?

icon box image

Goed voor Elkaar-prijs

Wilt u met uw project kans maken op een financiële bijdrage van maximaal € 1.000? De toekenningscommissie, bestaande uit ledenraadsleden en enkele adviseurs uit de regio, komt 3x per jaar bij elkaar om binnengekomen aanvragen voor donaties te beoordelen. Als u met uw project kans wilt maken op de Goed voor Elkaar-prijs, is het belangrijkste criterium: ‘we moeten het kunnen inpakken en weggeven’.  

Uitreiking: 3x per jaar / aanvragen kan het hele jaar door.
Toekenningsmomenten begin april, september en december 2018

Voorbeelden van aanvragen die in aanmerking komen voor de Goed voor Elkaar-prijs zijn: een trampoline voor een gymvereniging, een koelkast voor de Voedselbank of een klimrek in een speeltuin.

De bijdrage per project is vastgesteld op een maximum van € 1.000,-. Enkele ledenraadsleden en adviseurs uit de regio vormen samen de toekenningscommissie. Deze commissie maakt 3x per jaar een keuze uit alle verzoeken. De belangrijkste voorwaarde voor het ontvangen van de Goed voor Elkaar-prijs is dat Stichting voor Elkaar alleen bijdraagt aan tastbare en duurzame hulpmiddelen. We zeggen ook wel: ‘we moeten het kunnen inpakken en weggeven’.

Meld uw project aan voor de Goed voor Elkaar-prijs!

*  Alle prijzen zijn inclusief BTW.