Een nieuwe Playstation4 voor Deventer Scheidsrechtervereniging en Omstreken

7 januari 2020 Monique Spaaij

De Deventer Scheidsrechters Vereniging bestaat bijna 100 jaar en is een begrip voor alle voetbalverenigingen zowel binnen, als ook ver buiten Deventer.
Een van de doelen is de ontwikkeling en het opleiden van jeugdige leden in hun rol als scheidsrechter. Hiermee willen ze de vergrijzing binnen de vereniging tegen gaan.

De jeugdige scheidsrechter heeft een steeds grotere rol om als voorbeeld te dienen voor hun leeftijdsgenoten. Bij de DSV begeleiden en coachen ze de jeugdige jongens en meiden en proberen hen ook te behouden. Hiervoor is naast de trainingen die zij krijgen, een stukje ontspanning erg belangrijk.

Dankzij de bijdrage van “Stichting voor Elkaar” heeft de vereniging voor de jeugdleden een PlayStation4 kunnen aanschaffen en kan de jeugd op hun clubavonden met elkaar de FIFA competitie aangaan.