IJsbaan in Twello

14 maart 2016 Jiska Rook
Sneeuw schuiven- stichting voor elkaar-unive verzekeringen-unive verzekeringen-Univé Stad en Land

De wens van IJsbaan Twello is een blokhut en veegmachine. Die zijn nodig om nabij het centrum van Twello een natuurijsbaan te realiseren. Met als doel alle kinderen uit Twello e.o. gratis ijspret te laten beleven.

Vrijwillige buurtbewoners zijn samen de drijfveer achter dit initiatief. In 2012 waren zij het die de scheuren dichtten en de sneeuw van de baan veegden. Een veegmachine zou dan wel een uitkomst zijn en daarmee ook een blokhut om deze machine en het overige onderhoudsmateriaal veilig op te bergen. Dit alles met als doel om de kinderen uit Twello en omgeving met hun ouders en/of opa’s en oma’s op een unieke locatie gratis ijspret te laten beleven.