Landerij De Park in Elst

14 maart 2016 Jiska Rook
bijen-imker-project- stichting voor elkaar-unive verzekeringen-unive verzekeringen-Univé Stad en Land

De wens van Landerij De Park is de aanleg en inrichting van een bijenstal. En de huisimkers hebben behoefte aan imkerbenodigdheden. Dit alles ter verrijking van hun centrum voor natuurbeleving.

Met het project “Kom er ‘bij’!” wil Landerij De Park ( een initiatief van Stichting Boerderij Lingezegen) haar centrum voor natuurbeleving verder invullen. De aanleg van een bijenstal zorgt voor een levendige activiteit op het centrum. Een plek waar jong en oud, zelf of in educatief verband, kan ervaren hoe bijen leven, welke bijdrage ze leveren aan onze eigen natuur. De bezoekers zien er de imker aan het werk en kan ook zelf een handje meehelpen.