Nieuw tv-scherm en meer voor Stichting MeeReizen Borne

31 oktober 2019 Leonie Hutten-Brand

Dinsdagavond 29 oktober heeft Stichting MeeReizen Borne een cheque van Stichting voor Elkaar t.w.v. EUR 1.000,– in ontvangst genomen.

Hiermee heeft Stichting MeeReizen Borne een nieuw tv-scherm én Easy Slides (hulpmiddel om steunkousen aan- en uit te trekken) aangeschaft.

“Fantastisch dat Stichting voor Elkaar onze aanvraag wilde honoreren! Vanaf vandaag nemen we het mooie, grote 65″ beeldscherm meteen in gebruik. Ook de aanvraag voor vergoeding van de Easy Slides zijn gehonoreerd. Dit zijn handige hulpmiddelen voor het eenvoudig aan- en uittrekken van steunkousen. Vanaf volgend voorjaar kunnen we deze hulpmiddelen inzetten bij de verschillende vakantiereizen die al weer geboekt zijn. Hier gaan we heel veel plezier van hebben de komende jaren.”