Over Stichting voor Elkaar


Stichting voor Elkaar zet zich al jaren in voor goede doelen in de buurt. Als organisatie staan wij midden in de maatschappij. Het liefst zijn we er voor iedereen. Stichting voor Elkaar steunt daarom lokale goede doelen die een breed publiek aanspreken.

Samen voor Elkaar
Dit zijn bij voorkeur projecten waarbij mensen elkaar ontmoeten, waar er ruimte is voor persoonlijk contact, dichtbij huis. Daarmee maken we samen uw leefomgeving nog leuker.

Al meer dan tien jaar steunt de Stichting voor Elkaar lokale goede doelen. Ruim 200 kleinschalige initiatieven hielpen we inmiddels. Een mooie oogst, geselecteerd door afgevaardigden van de ledenraad.

Stichting voor Elkaar
Stichting voor Elkaar is onderdeel van de Coöperatie Univé Stad en Land. 

Univé Buurtfonds

Past uw project niet bij Stichting voor Elkaar? Dan maakt u misschien wel kans bij Stichting Univé Buurtfonds. Het Univé Buurtfonds ondersteunt allerlei initiatieven en activiteiten. Kleinschalig. Maar wel met een blijvend effect. Projecten die risico’s voorkomen of schade beperken. Of projecten die bijdragen aan het fijn samenleven in de buurt. Wilt u een mooi project opzetten in uw buurt? Kijk dan of het Univé Buurtfonds u kan helpen.